Hamba Kucing

Hello and assalamualaikum! Today just nak kongsi dengan korang gambar kucing kucingku yang diberi nama Sayang & Itang. Actually ni kucing kakak tapi dah bertukar tuan so aku lah tuan (read as: bibik) diorang. Dua ekor ni berjantina jantan, sekoq penakut and sekoq lagi berani. Nah korang enjoy lah tengok gambaq diorang. Mostly gambaq tengah tidur sebab cute sangat hehehe.

   

   

   

   

10 Comments

  1. Comel! Rasa nak bela kucing tapi duduk apartment

    ReplyDelete
    Replies
    1. Susah kan duduk apartment kalau nak bela kucing, takut jiran marah kalau lepaskan kucing kat luar rumah :(

      Delete
  2. Kita ni takut ngan kucing.. Sbb bkn pencinta hewan hehee.. Eh bkn takut cuma geli haha.. Tgk dr jauh, ok la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geli tu biasa hehe, ada jugak kawan takut kucing, dia punya takut tu sampai melompat atas meja masa tengah makan 😂 Takpe tengok dari jauh dah okey, as long as tak sakitkan diorang ☺️

      Delete
  3. Alahai, geramnya tengok gaya masing-masing tidur! 😊

    ReplyDelete
  4. Comel! kucing memang macam tu, naik pandai. Bila tak boleh turun tahu pulak memangil mintak tolong. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn! Naik pandai, bila nak turun tu kemain lah duk meow meow mintak pertolongan. Tuan dia dahlah gayat nak panjat tinggi tinggi 😂

      Delete
  5. read as bibik! haha ok ni lawakkk

    ReplyDelete