Top Commentators March 2021

Top Commentators March 2021 | Alhamdulillah harini hari terakhir dalam bulan March. Esok masuk bulan baru iaitu bulan April. Masuk April bermaksud tak lama dah kita nak sambut bulan puasa. Semoga kita diberikan kesempatan untuk berpuasa dan beraya pada tahun ni.

Jadi kembali kepada tajuk, akhir bulan kita akan tengok siapa top commentators untuk blog Gadis Kidal Menaip ni. Actually dah tukar nama jadi Atiqah Najihah Blog hehe. Tak ada solid reasons why aku tukar nama blog. Suka suka sahaja hehehe.


Jeng jeng jeng. Lima orang pengomen terhebat. Nanti aku akan edit balik widget atas ni biar jadi 10 orang top commentators hehehe. Terima kasih sebab sudi jenguk, baca dan komen di setiap post entri aku. Post entri aku biasa biasa je, tak menarik tapi terima kasih jugak sebab sudi komen. 

Buat masa sekarang, aku masukkan korang dalam senarai Amazing Bloggers di sidebar blog aku. In shaa Allah, kalau ada rezeki lebih pada masa akan datang, aku akan sediakan hadiah untuk top commentators. Doakan aku dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah! Semoga doa tu melantun balik kepada korang semua 💜 

Jemput singgah ke pengomen terhebat 

25 Comments

  1. Whoaaa.. nice.. nak cuba jadiklah.. hehe.. Moga dilimpahkan rezeki.. leh bagi hadiahhh. ehhehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh boleh boleh, dipersilakan hehehe.
      Aamiin aamiin ya rabbal alamin :)
      In shaa Allah kalau ada rezeki lebih, boleh bagi hehehe.

      Delete
  2. no 1 dan no 4 tu memang selalu datang blogwalking ke blog saya gak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat blog orang lain pun sama hahaha, memang betul betul pengomen tegar :D

      Delete
    2. tumpang komen kat sini... kat bawah x jumpa button publish... dah byk kali nk komen tp x lepas....

      hahahha ye la br pasan arini last day march kan...
      ok ok kita tgh xde idea ni... harus buat jgk entry camni hahaha... tunggu!!!

      Delete
  3. Amin. Moga murah rezeki Atiqah.
    Haha esok tidak sabar hendak tahu siapa menang mouthgasm crunchy itu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin aamiin ya rabbal alamin.
      Tungggguuu tau hehehe, in shaa Allah esok saya announcekan :D

      Delete
  4. yang nama Atie tu memang terrrrrajin komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul! Memang terrrrrrrrrajinnnn sekali. Semua blog dia komen, rajinn betul :D

      Delete
  5. aah kan hari ni last day bulan mac... sikit je post akak bulan ni.. huhuhu

    anyway, tahniah semua!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe kakmim, next month buat banyak banyak post gituuu :D

      Delete
  6. yeh akak tersenarai. hahahaha

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua! Moga dimurahkan rezeki jugak hehehe

    ReplyDelete
  8. wahh 🤩 next month nak jadi top 10 la 🤪 saya datang & follow blog sis

    ReplyDelete
  9. Tahniah untuk semua pengomen tegar. Terima kasih juga Atiqah. Semoga kita semua dimurahkan rezeki dan dapat berkongsi rezeki :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk semua pengomen tegar.

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri "aku"
Terima kasih sudi baca dan komen.