Pemenang Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah

Pemenang Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah | Pertama kali, maaf dipinta sebab tak umumkan pagi tadi sebab pagi tadi ada hal yang tak dapat dielakkan. Padahal aku dah excited nak umumkan pagi tadi hehehe. So tanpa membuang masa, marilah kita mengumumkan dua orang pemenang mouthgasm crunchy giveaway by atiqah!


**Drum roll**



Mouthgasm Crunchy Mocha


Tahniah! Tahniah kepada kak SA dan kak Farrah! 

Bagi pemenang, boleh emails details korang pada aku di contact form *sidebar blog aku* Bagi nama penuh, alamat dan contact number untuk aku pos kan ke rumah kak SA dan kak Farrah. 

Terima kasih banyak banyak kepada para bloggers yang sudi join dan memeriahkan giveaway aku ni. Bagi yang tak menang, next giveaway korang boleh try lagi. Mana tahu rezeki korang pulak ke :) Thank you! 💛

19 Comments

  1. Tahniah mereka yang berjaya.

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada yang berjaya ye. 🙂

    ReplyDelete
  3. Alhamdullillah! Ada rezeki dapat Mouthgasm Crunchy 🤗 Thanks in advance, dik 😘

    ReplyDelete
  4. Tahniah pada pemenang! Nak kena beli ni sebab selalu terliur orang dok promote haha

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada kak SA dan kak Farrah!

    ReplyDelete
  6. Tahniah untuk pemenang. Best tu dapat kudapan sedap. Semoga murah rezeki Atiqah memberi dan berkongsi rezeki. Aaminnn...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah....tanjat akak jenjalan sini pagi ni..tgok jadi pemenang....mekasih Atikah...

    ReplyDelete
  8. Tahniah2... Rezeki memasing alhmdulilah...

    ReplyDelete
  9. Tahniah! kepada dua bloggers yang bertuah.
    Semoga bertambah rezeki cik puan blog ;-)

    ReplyDelete
  10. Tahniah dua kakak manis yang menang GA ni!

    ReplyDelete
  11. tahniah buat dua kakak yang hebat tuuu :)

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri "aku"
Terima kasih sudi baca dan komen.