The End of Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah

The End of Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah | Alhamdulillah dah masuk 01 April 2021, maka secara rasminya tamat sudah 'Mouthgasm Crunchy Giveaway by Atiqah' yang dianjurkan bermula 06 March sehingga 31 March 2021. 


Alhamdulillah, seramai 38 orang bloggers (setakat pukul 11.29 malam 31/03/2021) yang sudi join my small giveaway hehehe. Tak banyak benda untuk ditulis di entri ini, sekadar update untuk umumkan giveaway telah ditutup secara rasmi. 

In shaa Allah esok aku umumkan dua orang pemenang yang berjaya membawa pulang mouthgasm crunchy mocha atau macchiato. Wahh! Macam menang hadiah sejuta kan 😂 Dan dua orang pemenang tersebut akan ditentukan melalui random.org. Buat masa sekarang, itu yang mampu aku bagi. In shaa Allah next time aku buat lagi kalau para bloggers sudi join and support hehehe. 

Tujuan buat giveaway ni sebenarnya nak kenal para bloggers yang masih aktif. Lagipun aku kan new blogger jadi apa salahnya aku anjurkan giveaway sambil sambil kenal korang semua. Bagi aku menang kalah, tak ada masalah. As long as, kita dapat kenal each other walaupun hanya melalui pembacaan di blog. Mana tahu ada rezeki boleh kenal di luar pulak. 

Kalau menang tu dikira bonus and rezeki. Tapi kalau tak menang, jangan kecewa or marah. Mana tahu rezeki korang di lain hari? Sebab rezeki tak pernah salah alamat ✌

Last but not least, terima kasih sudi join my small giveaway. Sebelum tu, sila check nama korang ye di list peserta sebab takut aku terlepas pandang. Biasalah, manusia tak pernah lari dari membuat kesilapan. Eh, tiberrrrrrr! 😛

Senarai peserta boleh check disini : Senarai Peserta

Nota jemari 1: Tak sabarnya nak tahu siapakah pemenangnya hihihi
Nota jemari 2: Font / tulisan blog aku jelas untuk dibaca tak? Atau serabut? 

14 Comments

  1. Ha awak.. X sabar nk tu ggu sape yg dpt mkn crunchy ni hehhe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Takpe nanti next giveaway boleh join okey ;)

      Delete
  3. Alhamdulillah berkesempatan untuk sertai. Ya kejap semak akak nombor berapa. Hehe.

    ReplyDelete
  4. Meriah GA dan ramai join tu. Mesti tak sabar nak tahu siapakah yang bertuah tu. So far font okay boleh dibaca :)

    ReplyDelete
  5. Font blog ni okey je..senang baca..almaklumlah..akak ni rabun...pakai spec...tka sabar nak tau sape pemenang

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Atiqah! GA berlangsung dengan jayanya. Bagi akak font blog ni okey 😊

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri "aku"
Terima kasih sudi baca dan komen.