Saguhati Sampul Raya Hispter daripada Blog Azhafizah.com

Saguhati Sampul Duit Raya daripada Blog Azhafizah.com | Yeay, hadiah saguhati sempena Giveaway Sampul Raya Hipster daripada kak Fiza selamat sampai! 

Walaupun tak ada rezeki menang tempat pertama, kedua dan ketiga, tapi ada rezeki menang hadiah saguhati. 

Boleh baca disini: https://www.azhafizah.com/2021/04/pemenang-giveaway-sampul-raya-hipster.html

Cantikkkkk gila! Lagi nampak exclusive dan cantikkk bila boleh letak nama sendiri dekat bahagian belakang sampul duit raya tu hehehe.

Kakak ketiga pun berkenan tapi tapi dia cakap next raya dia order, in shaa Allah. 

Tahun ni tak boleh nak bagi lagi duit raya, in shaa Allah next year baru boleh 😂 Jadi sampul duit raya ni kita simpan sebagai kenangan. 


Masa kak Fiza suruh pilih haritu pun dah rambang mata nak pilih sebab banyak sangat design yang menarik. Sekejap nak pilih kucing, sekejap nak pilih bunga dan akhir sekali pilihlah corak bunga seperti gambar di atas hehehe.


Bahagian belakang sampul raya hipster. Boleh letak nama sendiri atau nama company dan sebagainya. 


Jadi, sesiapa yang berminat boleh lah tempah dengan kak Fiza. Tapi tak sure kak Fiza ambil order lagi ke tak sebab dah nak raya kan. Apa apa boleh contact kak Fiza.

Rujukan design lain: Design Sampul Duit Raya Hispter

Kepada kak Fiza: Terima kasih untuk hadiah saguhati ni. Semoga akak dilimpahkan rezeki yang berterusan

18 Comments

  1. Cantiknya. Sayang nak guna kalau lawa gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA betul tu kak sal, sayang pulak nak bagi dekat orang kalau lawa cenggini.

      Delete
  2. Cantik cantik kan design sampul hipster Fiza. Akak kalau dapat ni guna utk diri sendiri je hahaha

    ReplyDelete
  3. Whoa... memang cantik cantik.. sy tgk pun geram haritu.. huhu...

    ReplyDelete
  4. Hehe akak dah pilih baru tahu ada rekaan lain lagi tapi tidak kisah semua cantik-cantik.
    Betul itu sampul ini istimewa sebab boleh letak nama yang kita hendak.

    ReplyDelete
  5. Cantikkan! Tahniah dapat hadiah sagu hati, ia tetap bermakna kan.

    ReplyDelete
  6. Hahaha sbb shantek sgt kan kita pun order extra kat dia lagi hehehe

    ReplyDelete
  7. Wowww,santikkkk. Mesti sayang nak guna ni kan? Hahahahahhaha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah selamat sampai pada Atikah. Happy sebab suka. Terima kasih sudi join giveaway dan terima kasih juga untuk entri ni. boleh order anytime je tapi untuk dapat sebelum raya ni dah tutup.

    ReplyDelete
  9. cantik gila! creative betul

    ReplyDelete
  10. Cantik kan...Fiza memang kreatif orangnya...

    ReplyDelete
  11. cantik sampul raya tu. tahniah :)

    ReplyDelete
  12. Yeah!! Sep sikit.. Sampul kita sama.. hehehe..
    Tahniah ye..

    ReplyDelete
  13. Design yg cntik nampak exclusive sangat

    ReplyDelete

Maaf dipinta kerana bahasakan diri "aku"
Terima kasih sudi baca dan komen.